Sms lån utan kreditprövning

För den som har svårt att få lån kan det vara en stor fördel att kunna ta lån utan kreditprövning. Tyvärr är det i stort sett omöjligt att ta ett vanligt privatlån, alltså ett lån utan säkerhet, utan kreditprövning. Alla större banker och kreditföretag gör en grundlig kreditprövning varje gång man söker lån. Det innebär att saker som låg inkomst, många förfrågningar, en eller flera betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden kommer göra det svårt för dig att få lån, eftersom bankerna så gott som alltid tar en kreditupplysning hos UC när du ska söka lån. På en kreditupplysning från UC syns alla de saker som vi nämnde ovan. Så hur gör man då för att kunna låna pengar utan kreditprövning?

Hur kan man låna utan kreditprövning?

Som vi tidigare nämnt är vanliga blancolån i stort sett omöjliga att söka utan kreditprövning. Även för mindre lån, som till exempel de snabblån på upp till 30000 kr som erbjuds av till exempel Thorn eller Leasy, görs en kreditprövning. Det bästa sättet att kunna låna utan kreditprövning är att leta efter sms lån utan kreditprövning. Eftersom smslån är så små är bankerna betydligt mer villiga att bevilja dom utan kreditprövning, eftersom kreditrisken de tar för varje lån är så låg. Ett sms lån utan kreditprövning är ett litet lån på mellan 1000 kr och 5000 kr som man söker snabbt och enkelt antingen via ett sms eller direkt online på nätet. Om du har svårt att hitat smslån utan kreditprövning kan du även söka efter smslån utan UC eller mikrolån utan UC.

Nackdelar mer sms lån utan kreditprövning

Även om sms lån utan kreditprövning är enkelt och snabbt att få, så bör man tänka efter noga innan man ansöker. Löptiden på sms lån som smslån och mikrolån är alltid väldigt kort, och avgiften eller räntan hög, vilket gör det till ett både dyrt och riskabelt sätt att låna pengar på. Tänk även på att om du tar ett sms lån där det görs en UC så kommer du att få allt svårare att låna i framtiden, eftersom många förfrågningar hos UC påverkar din kreditvärdighet negativt. Se därför till att vara noga så att lånet du tar verkligen är ett sms lån utan kreditprövning.