Svårt att få lån för många kreditupplysningar

Har du svårt att få lån på grund av för många kreditupplysningar? Då är du långt ifrån ensam. Många kreditupplysningar hos UC är en av de vanligaste anledningarna till att man kan ha svårt att få lån. Det beror på att antalet förfrågningar hos UC är en av de viktigaste parametrarna som banker och låneinstitut tittar på när de gör sin kreditprövning. Många kreditupplysningar signalerar att du är benägen att dra på dig stora skulder och krediter, vilket i sin tur ökar chansen att du kommer få svårt att betala. I alla fall är det så bankerna ser på saken.

Var kan man låna med många kreditupplysningar?

Även om det alltså är svårt att få lån med många kreditupplysningar så är det långt ifrån omöjligt. Det finns många banker och låneföretag som inte lägger särskilt stor vikt på antalet förfrågningar, och även flera långivare som inte alls tittar på antalet kreditupplysningar som är tagna på dig. Det gäller framförallt banker som inte tar sin kreditupplysning hos UC när de gör sin kreditprövning, dvs så kallade lån utan UC. Lån utan UC går att ta på belopp ända upp till 50000 kr och är ett bra alternativ för den som letar efter ett snabbt, litet lån.Väldigt många av de lån som faller inom kategorierna smslån och snabblån tar sin kreditupplysning på andra ställen äb UC och är därför bra sätt att låna pengar trots många kreditupplysningar.

Stora lån med många förfrågningar hos UC

Eftersom lån utan UC endast går att få på belopp upp till 50000 kr är dessa inte något alternativ för den som vill låna en större summa pengar. Då är de bästa alternativen de banker som är specialiserade på att ge lån till folk som normalt sätt har svårt att få lån, till exempel på grund av betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Ett av de bästa alternativen är då Marginalen Bank. Där kan du låna trots ekonomiska problem som till exempel många kreditupplysningar. Kravet är att du kan lämna någon form av säkerhet, till exempel villa, bostadsrätt eller fritidshus, eller att du har en borgensman man god ekonomi. Hoppas att detta hjälper dig att låna pengar trots många kreditupplysningar!