Mikrolån utan inkomst

Letar du efter mikrolån utan inkomst? Då ska du vara medveten om att mikrolån utan fast inkomst kan vara väldigt svårt att hitta. Nästan alla låneföretag som erbjuder smålån som mikrolån och smslån har krav på att man har en fast inkomst från någon form av anställning för att de ska bevilja dig ett lån. Däremot går det att hitta mikrolån med låg inkomst, där kraven kan vara så låga som runt 80000 kr om året. Men är det då omöjligt att hitta mikrolån utan inkomst. Nej, det är det faktiskt inte. Här följer några tips på hur du kan hitta mikrolån och snabblån trots att du inte har något jobb eller en fast anställning.

Mikrolån utan UC

Det enklaste sättet att låna pengar utan inkomst är att ta ett lån utan inkomst. Detta gäller inte minst när man letar efter mikrolån, efter mikrolån utan UC är den vanligaste typen av mikrolån. När man söker ett lån utan UC så kommer banken inte att ta någon kreditupplysning hos UC, vilket gör att din inkomst aldrig kommer till bankens kännedom. På det sättet kan man säga att mikrolån utan UC faktsikt är en typ av mikrolån utan inkomst. Problemet är dock ofta att även om banken inte tar någon UC så tar de ändå någon form av annan kreditupplysning, för att se om du har betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Ofta framgår din inkomst även där, så saknar du inkomst kommer det ofta fram ändå. Men eftersom mikrolån utan inkomst lyser med sin frånvaro på den svenska marknaden är ett mikrolån utan UC antagligen din bästa chans.

Att tänka på när man ska låna utan inkomst

När man letar efter ett mikrolån utan inkomst ska man först och främst ställa sig själv frågan: behöver jag verkligen det här lånet? Om svaret blir jag måste nästa fråga bli: hur ska jag betala tillbaka pengarna? Eftersom man saknar inkomst kommer detta med största sannolikhet bli ett problem. Det gäller alltså att ha klara strategier redan innan man börjar leta efter microlån utan inkomst.