Låna pengar snabbt

Är du i behov av att låna pengar snabbt? Det snabbaste sättet att låna pengar på är att ta ett litet lån med svar direkt. Den här typen av lån kallas oftast snabblån, smslån eller mikrolån och kan delas in i tre kategorier, beroende på hur mycket pengar man behöver låna.

Snabba lån upp till 5000 kr

Den första kategorin snabblån är de klassiska smslånen. Detta är det enklaste sättet att låna pengar snabbt, dels eftersom du får pengarna snabbt, men också för att de är de lättaste lånen att få. Smslån går ofta att söka utan UC, dvs att det inte tas någon kreditupplysning när man söker lån. Det går även att hitta smslån som accepterar att du har betalningsanmärkningar och skulder hos UC, även om det inte är så vanligt. Smslån går att få på belopp mellan 500 kr och 5000 kr och söks antingen via ett sms på mobilen, eller direkt online. Pengarna har man på sitt konto redan samma dag, ibland så snabbt som inom fem minuter.

Snabblån 10000 kr

Nästa typ av lån är de lite större snabblånen, på belopp mellan 5000 kr och 10000 kr. Dessa är lite svårare att få eftersom de innebär en större risk för banken. Dock går det faktiskt att hitta även snabblån på 10000 kr utan UC och trots betalningsanmärkning. För den som vill låna pengar snabbt men behöver mer än 5000 kr är det här ett bra alternativ. En annan fördel med båda dessa typer av lån är att det går att hitta låneföretag som erbjuder första lånet gratis. Om man bara är ute efter att låna en enda gång går det alltså att hitta lån som är både snabba och billiga, till och med gratis.

Låna upp till 30000 kr

De sista typen av lån för den som behöver låna pengar snabbt är är snabblån på upp till 30000 kr. När man söker dessa lån tas det nästan alltid en kreditupplysning hos UC, och det finns alltid krav på en inkomst. Den här typen av lån är oftast rätt lika vanliga privatlån, alltså lån utan säkerhet, men har lättare krav, samt att man får pengarna utbetalda snabbare.

Större snabba lån

Vill man låna mer pengar än 30000 snabbt måsta man söka vanliga privatlån. Det finns i dagsläget inga privatlån med direkt utbetalning, utan den som vill låna pengar snabbt får nöja sig med att få pengarna utbetalda inom några dagar. Det snabbaste man kan få sina pengar med den här typen av lån är inom 3-4 bankdagar. Det är alltså inte ett optimalt sätt att låna pengar snabbt, men antagligen det bästa alternativet för den som vill låna mer än 30000 kr.